Hinnasto

Hinnoitteluperusteet

Universal Business Concept Icon SetFokuksen hinnoittelu perustuu tuntiperusteiseen laskutukseen tai erikseen sovittuun kiinteään palkkioon. Normaali tuntihintamme on 280,00 euroa lisättynä arvonlisäverolla (24%).

Mahdolliset viranomaiskulut laskutetaan asiakkaalta toteutuneiden kustannusten mukaan.

Ensimmäinen neuvottelu uuden asiakkaan kanssa on aina maksuton.

 

Hinta- ja aikatakuu

Universal Business Concept Icon Set

Tarjoamme useisiin juridisiin tarpeisiin tuntiveloitukseen perustuvan vaihtoehdon lisäksi hinta- ja aikatakuuta sekä kiinteää hintaa.

Fokuksen hintatakuu tarkoittaa sitä, etteivät Fokuksen kustannukset milloinkaan ylitä ennalta sovittua enimmäismäärää.

Fokuksen aikatakuu tarkoittaa sitä, että mikäli toimituksemme viivästyy sovitusta, ei sinun tarvitse maksaa tekemästämme työstä. Saat kuitenkin pitää tilaamasi materiaalit ja käyttää niitä.

Kiinteästä hinnasta sovittaessa veloitamme asian hoitamisesta kiinteän ennalta sovitun summan, emme senttiäkään enempää.


Kiinteästi hinnoiteltuja palveluita taloyhtiölle ja kiinteistönomistajille

Modern Universal Business Concept Icon SetHinnat ovat kiinteitä hintoja, eivätkä sisällä piilokuluja. Toimitusaika on enintään kolme viikkoa tilauksesta, muuten saat rahasi takaisin.

• Taloyhtiön yhtiöjärjestysmuutos 790,00 euroa (sis. alv. 24%). Sis. yhtiöjärjestyksen peruspäivityksen sekä tarvittavat yhtiökohtaiset erityismääräykset.

• Taloyhtiön asunnon myyntiin liittyvät asiakirjat (osakeantiasiakirjat, väliaikaistodistus ja yhtiöjärjestyksen muutos) 1.990,00 euroa (sis. alv 24%)

• Kiinteistön hallinnanjakosopimus 1.490,00 euroa (sis. alv. 24%). 

• Rasitesopimus 990,00 euroa (sis. alv 24%). Sis. sopimisen enintään 5 eri rasitteesta.


Oikeusturvavakuutus

Modern Universal Business Concept Icon SetUseimpiin koti-, yritys- ja kiinteistövakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa lakimiehen palkkioita esimerkiksi tuomioistuinriidoissa. Selvitämme aina asiakkaamme puolesta  oikeusturvavakuutuksen kattavuuden ja haemme oikeusturvapäätöksen kun kysymys on asiasta, johon asiakas voi saada oikeusturvakorvauksen.


Pyydä lakimies luoksesi

Modern Universal Business Concept Icon SetTarjoamme juridisia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme koko pääkaupunkiseudun alueella ja tulemme tarvittaessa myös asiakkaamme luokse käymään. Voit siis saada halutessasi lakimiehen paikalle esimerkiksi isännöintitoimistoosi tai taloyhtiön kokoukseen.