Hinnasto

Hinnoitteluperusteet

Universal Business Concept Icon SetFokuksen hinnoittelu perustuu tuntiperusteiseen laskutukseen taikka erikseen sovittuun kiinteään palkkioon. Normaali tuntihintamme on 200,00 euroa lisättynä arvonlisäverolla (24%).

Mahdolliset viranomaiskulut laskutetaan asiakkaalta toteutuneiden kustannusten mukaan.

Alkuneuvottelu uuden asiakkaan kanssa on aina maksuton.

 

Hinta- ja aikatakuut

Universal Business Concept Icon Set

Tarjoamme useisiin juridisiin tarpeisiin tuntiveloitukseen perustuvan vaihtoehdon lisäksi myös hintatakuuta, kiinteää hintaa ja aikatakuuta.

Fokuksen hintatakuu tarkoittaa sitä, etteivät Fokuksen kustannukset milloinkaan ylitä ennalta sovittua enimmäismäärää.

Kiinteästä hinnasta sovittaessa veloitamme asian hoitamisesta kiinteän ennalta sovitun summan, emme senttiäkään enempää.

Fokuksen aikatakuu tarkoittaa sitä, että mikäli toimituksemme viivästyy sovitusta, ei sinun tarvitse maksaa tekemästämme työstä. Saat kuitenkin pitää tilaamasi materiaalit ja käyttää niitä.


Kiinteästi hinnoiteltuja palveluita taloyhtiölle ja kiinteistönomistajille

Modern Universal Business Concept Icon SetHinnat ovat kiinteitä hintoja, eivätkä sisällä piilokuluja. Toimitusaika on enintään kolme viikkoa tilauksesta, muuten saat rahasi takaisin

• Taloyhtiön yhtiöjärjestysmuutos 640,00 euroa (sis. alv. 24%)

• Osakeantiasiakirjat ja yhtiöjärjestyksen muutos 1.300,00 euroa (sis. alv 24%)

• Vuokrasopimusmallin tarkastus ja korjaus 680,00 euroa (sis. alv 24%)

• Kiinteistön hallinnanjakosopimus 840,00 euroa (sis. alv. 24%)

• Rasitesopimus 600,00 euroa (sis. alv 24%)


Oikeusturvavakuutus

Modern Universal Business Concept Icon SetUseimpiin koti-, yritys- ja kiinteistövakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa lakimiehen palkkioita esimerkiksi tuomioistuinriidoissa. Selvitämme aina asiakkaamme puolesta  oikeusturvavakuutuksen kattavuuden ja haemme oikeusturvapäätöksen kun kysymys on asiasta, johon voit saada oikeusturvakorvauksen.


Pyydä lakimies luoksesi

Modern Universal Business Concept Icon SetTarjoamme juridisia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme koko pääkaupunkiseudun alueella ja tulemme tarvittaessa myös asiakkaamme luokse käymään. Voit siis saada halutessasi lakimiehen paikalle esimerkiksi isännöintitoimistoosi tai taloyhtiön kokoustilaan.