Yritys ja ihmiset

 

250

Lakiasiaintoimisto Fokus Oy on kotimainen puhtaasti kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakiasiaintoimisto. Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, yksityisiä ja yleishyödyllisiä vuokranantajia sekä muita kiinteistönomistajia kaikissa kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä asioissa. 

Fokuksella haluamme tehdä asioita hieman eri tavalla kuin perinteiset asianajo- ja lakiasiaintoimistot. Meille juridiikka on vain väline auttaa asiakkaitamme eteenpäin, emmekä yritä tehdä siitä asiakkaamme liiketoiminnan tai elämän keskipistettä.

Perustamme kaiken toimintamme kolmen perusperiaatteen varaan. Näiden  periaatteiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme tavallista parempia lakipalveluita.

  1. Erikoistumalla parempaa osaamista
  2. Ei pelkkiä lakipykäliä, vaan myös selkokielisiä käytännön neuvoja
  3. Kiinteitä hintoja ja aikatakuita

(Lue lisää periaatteistamme sivun alalaidasta)

Fokuksen omistaa ja sen toiminnasta vastaa lakimies ja kiinteistöjuridiikan väitöskirjatutkija Vesa Puisto.

Love Finland Concept Image - Heart textured with Finnish Flag Lakiasiaintoimisto Fokus on sataprosenttisesti suomalaisomisteinen yritys


vesa_lexiaLakimies Vesa Puisto

Olen erityisesti kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakimies. Minulla on monipuolinen ja laaja käytännön kokemus kiinteistöalalta aina käytännön isännöinnistä urakkariitoihin ja oikeudenkäynteihin asti.

Aikaisemmin olen työskennellyt  kiinteistöjuridiikan parissa Suomen KiinteistöliitossaAsianajotoimisto Lexiassa, Vuokralaiset ry:ssä ja Espoon rakennusvalvontakeskuksessa. Lisäksi toimin jatkuvasti kouluttajana monissa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen järjestämissä tutkintokoulutuksissa. Työn ohella kirjoitan asunto-osakeyhtiöoikeudellista väitöskirjaa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa.

Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa sekä lukemista ja ruoanlaittoa. Kesäisin vietän aikaa kesämökillä perheen ja läheisten kanssa, jossa pääsen myös tekemään kaikenlaisia rakastamiani remontointi- ja rakennustöitä.

Voit ottaa minuun yhteyttä milloin tahansa. Puhelinnumeroni on 045-2143737, ja sähköpostiosoitteeni vesa.puisto@fokuslaki.fi  Ensimmäinen yhteydenottosi on aina maksuton.


Universal Business Concept Icon SetFokuksen toiminnan periaatteet

1. Erikoistumalla parempaa osaamista

Keskittymällä puhtaasti kiinteistöalan juridiikkaan voimme taata parhaimman mahdollisen kiinteistöalan erityiskysymysten osaamisen. Fokuksella seuraamme suurennuslasilla kiinteistöalan lainsäädäntömuutoksia, tuoreimpia oikeustapauksia sekä uusinta oikeuskirjallisuutta. Lisäksi osallistumme myös itse alan yliopistolliseen tutkimukseen.

Tämän erityisosaamisen ansiosta toimimmekin jatkuvasti kouluttajina ja luennoitsijoina useissa kiinteistöalan tutkintokoulutuksissa.

2. Ei pelkkiä lakipykäliä vaan myös selkokielisiä käytännön neuvoja

Fokuksella tunnemme pelkän juridiikan lisäksi myös kiinteistöalan käytännöt ja toimintatavat. Teemme yhteistyötä alan järjestöjen sekä isännöitsijöiden, tilintarkastajien ja vakuutusmeklarien kanssa, jotta olemme jatkuvasti selvillä myös siitä, mitä alan käytännön kentällä tapahtuu.

Yhdistämällä eturivin kiinteistölainsäädännön osaamisen ja käytännön toimialatuntemuksen voimme tarjota asiakkaillemme pelkkien lakipykälien sijasta myös käytännön neuvoja, ohjeita ja toimintamalleja elävään elämään.

3. Kiinteitä hintoja ja aikatakuita

Fokuksella pyrimme ajattelemaan juridiikan lisäksi myös talous- ja aikataulupuolta asiakkaan näkökulmasta. Annamme palveluillemme siksi perinteisen tuntilaskutukseen perustuvan palkkiomallin vaihtoehdoksi kiinteän enimmäishinnan takuun sekä toimituksen aikatakuun aina, kun se asian luonteen vuoksi on mahdollista.

Fokuksen aikatakuu tarkoittaa sitä, että jos toimituksemme viivästyy sovitusta toimitusajasta, ei asiakkaamme tarvitse maksaa tekemästämme työstä euroakaan. Hän saa silti pitää meiltä tilaamansa asiakirjat ja dokumentit sekä hyödyntää niitä toiminnassaan. Enimmäishinnan takuu tarkoittaa sitä, etteivät Fokuksen kustannukset milloinkaan ylitä ennalta sovittua kustannusten enimmäismäärää.

Näin toimimalla voimme luvata asiakkaillemme, että heidän asiansa tulee hoidetuksi  asiantuntevasti, kustannustehokkaasti ja ilman turhia viivytyksiä.