Yritys

250

Lakiasiaintoimisto Fokus Oy on kotimainen kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakiasiaintoimisto. Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, yksityisiä ja yleishyödyllisiä vuokranantajia sekä muita kiinteistönomistajia kaikissa kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä asioissa. 

Fokuksella haluamme tehdä asioita hieman eri tavalla kuin perinteiset asianajo- ja lakiasiaintoimistot. Meille juridiikka on väline auttaa asiakkaitamme eteenpäin, emmekä halua tehdä siitä asiakkaamme liiketoiminnan tai elämän keskipistettä.

Toimintamme perustuu kolmeen perusperiaatteeseen, joiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme tavallista parempia lakipalveluita.

  1. Erikoistumalla parempaa osaamista
  2. Ei pelkkiä lakipykäliä vaan myös selkokielisiä käytännön neuvoja
  3. Kiinteitä hintoja ja aikatakuita

(Lue lisää periaatteistamme sivun alalaidasta)

Fokuksen omistaa ja sen toiminnasta vastaa lakimies Vesa Puisto.

Love Finland Concept Image - Heart textured with Finnish Flag Lakiasiaintoimisto Fokus on sataprosenttisesti suomalaisomisteinen yritys


vesa_lexiaLakimies Vesa Puisto

Olen kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakimies. Minulla on monipuolinen ja laaja käytännön kokemus kiinteistöalalta aina käytännön isännöinnistä urakkariitoihin ja oikeudenkäynteihin asti.

Aikaisemmin olen työskennellyt  kiinteistöjuridiikan parissa Suomen KiinteistöliitossaAsianajotoimisto Lexiassa, Vuokralaiset ry:ssä, Espoon rakennusvalvontakeskuksessa ja Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen järjestämissä tutkintokoulutuksissa.

Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa sekä lukemista ja ruoanlaittoa. Kesäisin vietän aikaa perheen ja läheisten kanssa kesämökillä, jossa pääsen tekemään kaikenlaisia rakastamiani remontointi- ja rakennustöitä.

Voit ottaa minuun yhteyttä milloin tahansa. Puhelinnumeroni on 045-2143737, ja sähköpostiosoitteeni vesa.puisto@fokuslaki.fi  Ensimmäinen yhteydenottosi on aina maksuton.


Universal Business Concept Icon SetFokuksen toiminnan periaatteet

1. Erikoistumalla parempaa osaamista

Keskittymällä puhtaasti kiinteistöalan juridiikkaan voimme taata parhaimman mahdollisen kiinteistöalan erityiskysymysten osaamisen. Fokuksella seuraamme suurennuslasilla kiinteistöalan lainsäädäntömuutoksia, tuoreimpia oikeustapauksia sekä uusinta oikeuskirjallisuutta. Lisäksi osallistumme itse alan yliopistolliseen tutkimukseen.

Toimimme myös jatkuvasti kouluttajina ja luennoitsijoina useissa kiinteistöalan tutkintokoulutuksissa.

2. Ei pelkkiä lakipykäliä vaan myös selkokielisiä käytännön neuvoja

Fokuksella tunnemme juridiikan lisäksi myös kiinteistöalan käytännöt ja toimintatavat. Teemme yhteistyötä alan järjestöjen sekä isännöitsijöiden, tilintarkastajien ja vakuutusmeklarien kanssa, joten olemme jatkuvasti selvillä siitä, mitä alan käytännön kentällä tapahtuu.

Yhdistämällä eturivin kiinteistölainjuridiikan osaamisen ja käytännön toimialatuntemuksen voimme tarjota asiakkaillemme pelkkien lakipykälien sijaan myös käytännön neuvoja, ohjeita ja toimintamalleja elävään elämään.

3. Kiinteitä hintoja ja aikatakuita

Fokuksella ajattelemme juridiikan lisäksi myös talous- ja aikataulupuolta asiakkaan näkökulmasta. Annamme palveluillemme siksi perinteisen tuntilaskutukseen perustuvan palkkiomallin vaihtoehdoksi kiinteän enimmäishinnan takuun sekä toimituksen aikatakuun aina, kun se asian luonteen vuoksi on mahdollista.

Fokuksen aikatakuu tarkoittaa sitä, että jos toimituksemme viivästyy sovitusta toimitusajasta, ei asiakkaamme tarvitse maksaa tekemästämme työstä euroakaan. Hän saa silti pitää meiltä tilaamansa asiakirjat ja dokumentit sekä hyödyntää niitä toiminnassaan. Enimmäishinnan takuu tarkoittaa sitä, etteivät Fokuksen kustannukset milloinkaan ylitä ennalta sovittua kustannusten enimmäismäärää.

Näin toimimalla voimme luvata asiakkaillemme, että asiat tulevat hoidetuksi  asiantuntevasti, kustannustehokkaasti ja ilman turhia viivytyksiä.